Live Spilker ♥ kommenterer tilbake - Live Spilker. 13 år. Trondheim.
Forside Add meg Om meg Kontakt

4 toppbloggereHei dere! Tenkte å ha en 4 ting til nå, og nå skal det være 4 toppbloggere! Altså, de 4 bloggerne jeg liker best på topplisten. Skriver det bare i tilfeldig rekkefølge :)

Erica Kvam - Bloggen til Erica er superbra, blandt annet fordi hun blogger om akkurat det som jeg liker; antrekk, venner, mote, sport osv!

Aurora Mohn - Aurora er kjempeflink til å skrive, og jeg blir så glad av å være på bloggen hennes, fordi den er så lys og fin, også er hun veldig positiv!

Kristine Amalie - Kristine er kanskje yndlingsbloggeren min av alle! Hun er sykt flink til å skrive, tar opp mange viktige saker, i tillegg har hun kjempe god stil! 

Hanna Vaage - Hanna er så flink til å skrive, og tar kjempefine bilder! Også reiser hun mye, noe som er veldig spennende å lese om! 

Leser du noen av disse bloggene?

  • 4 rings    Hei! Tenkte jeg skulle begynne med sånn 4 ting greie. Sånn at jeg tar for eksempel 4 topper, 4 vesker, 4 par sko osv.. Bare hvis dere liker sånne innlegg da, hvis ikke må dere gjerne komme med forslag/ønsker hvis det er noe dere vil ha på bloggen! 


    H&M - H&M - H&M - en random plass i usa

    Hvilken ring var din favoritt?

  • Les mer i arkivet August 2012 Juli 2012 Mai 2012
    hits