Live Spilker ♥ kommenterer tilbake - Live Spilker. 13 år. Trondheim.
Forside Add meg Om meg Kontakt

scandiaaHeihei! Denne uka her er det Scandia cup, og vår andre cup i 11'er fotball. Hittil har vi vunnet begge kampene og er direkte til semifinalen. Så det er bra! Idag har jeg tatt buss frem og tilbake 5 ganger, men no regrets! Så på kampen til Lise, Pia og Maja! De vant, flinkingene! ♥ Sjekk ut bloggen til Pia HER forresten :) Er du med i scandia?

 • munken turen!  Heihei! Som dere kanskje vet var jeg på klatretur på Munken! Det var en veldig tøff tur, psykisk og fysisk! Hvis jeg sier at det var 520 moh på 950 meter, kan dere jo bare tenke dere hvor bratt det var! Fjellet ligger på Fosen utenfor Trondheim, og på toppen har du utsikt over hele Trondheims-området. Jeg dro hjemmefra klokka 11.30 og kom hjem 22.30, så var borte i 11 timer. Selve turen varte i 6 timer, men med kjøring, ferge og leing av utstyr tok den tiden det tok.  Har du klatra i fjell før?

 • munken  Heihei! Idag skal jeg befinne meg i fjellveggen i ca 5 timer! Skal nemlig ut å klatre på et fjell en times tid utenfor Trondheim som heter Munken! Kommer til å ta bilder når jeg er i foten av fjellet, men tar det ikke med opp på fjellet. Risikerer ingenting! Men tror jeg skal klare å få noen til å poste et lagret innlegg mens jeg er borte, siden jeg ikke klarer det selv! 


  Har du vært på noe lignende før? 

 • sykkeltur i gjørmen  Heihei! Har nettopp kommet hjem fra en grisete sykkeltur med Nadja. Haha, rett før vi dro regna det som verst, så det ble jo utrolig gjørmete. Vi syklet nidelvstien, så det var ganske smalt. Så jeg holdt på å kræsja i et bord, hehe. Og når vi kom hjem, laget vi smoothie. 4 smoothien på 2 dager, haha.  Hva har du gjort idag?

 • o-løp!  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra orienteringsløp! Det var kjempegøy, og flinke meg satt ny rekord! Også var jeg og tok passbilde til usa-turen. Det bilde kommer ingen av dere, noen gang til å se. Det er det styggeste passbilde som noen gang er tatt. Jaja, heldigvis bare bilde til passet da, hehe.

  Har du sprunget o-løp før?

 • meråkerfjella  Jeg dro fra Anne klokken halv 9 i morges, siden jeg og familien skulle til meråker på fjelltur. Det var overskyet for det meste, men herregud det var jo 20 grader, no kidding. Vi skulle egentlig grille, men grillen var helt vraket. Så det ble kalde pølser, lefse og saft! Men overaskende nok, var det utrolig godt. ♥  Skal se film med familien nå! 

  Hva har du gjort idag?

 • mærie  Heisann! Marie ble med meg hjem etter skolen idag, også satt vi å gjorde lekser, leste topp og var på pc'en! Det var ihvertfall kjempekoselig! Også lagde vi oss tortillas med ost, enkelt og godt. Senere idag skal jeg forresten på skiavslutning, igjen. Men denne gangen skal vi liksom bare ha sånne leker ogsånn først før vi setter oss inn i klubbhuset og spiser kveldsmat. Det er sånn at alle skal ha med seg et pålegg, også tror jeg vi skal spise det på rundstykker eller brødskive! Nomnom. ♥


  Glairæ Mærie ♥

  Hva skal du idag?
  

 • herlig skitur  Idag var jeg på skiavslutning med skigruppa. Men det var bare jeg, Inga, Tiril og Dina som møtte opp, så det ble bare oss! Det var kjempekoselig. ♥ Vi grillet og snakket ogsånn! Huskes! Og Tiril fant selfølgelig på noe kjempemorsomt som var å slå kvikk luchen sin på drikkeflaska og joike! Haha, Tiril du Tiril!


  Gjengen.♥

  Hva har du gjort idag?
  

 • panting  Heisann, nå skal jeg fortelle litt om hva jeg, Live, Kari og Jenisha har gjort litt i det siste. Når vi var i nissekollen, fant vi ikke på noe å gjøre. Så kom Kari med idèen at vi kunne ringe på til folk, si at vi er fra Nardo FK og spørre om de hadde tomflasker. Så vi gjorde det da, og før vi visste ordet av det hadde vi hendene fulle, med sikkert 20poser til sammen. Så gjorde vi det 2 ganger i går også, og da tjente vi litt til fotballklubben. Vi går ikke på samme plassene, altså. Men nå har vi ca. 400 kroner! 

  Har du gjort noe lignende før?

 • game on  Kom nettopp hjem fra kamp nå, vi vant 7-1. Og det andre nardo-laget vant 8-6 :) Kjempekoselig kamp! Men skal møte mine kjære pantevenner, Live, Kari og Jenisha! Skal fortelle mer om pante-greiene når jeg kommer hjem! ♥

  Spiller du kamper?

 • Les mer i arkivet August 2012 Juli 2012 Mai 2012
  hits