Live Spilker ♥ kommenterer tilbake - Live Spilker. 13 år. Trondheim.
Forside Add meg Om meg Kontakt

videoblogg; hvordan farge håret rosa?Haha, vet at det vises sinnsykt dårlig, men dette var mest en intern spøk mellom meg, Marie og Oda.

Hva synes du?

 • lekser med mårulf og odleif  Nå sitter jeg å gjør lekser med Marie og Oda. ♥ Vi spiser nudler og sitter på pc'en og prøver og gjøre lekser. Menmen...
  På skolen idag hadde vi mye rart, men vi har ivertfall startet med bokuke. Jeg skal lese en bok som heter doppler av Erlend Loe. Vi har sånn at vi må lese noe Erlend Loe, så det ble det doppler.  Hva gjør du ikveld ?

 • ragnes place  Nå har jeg kommet hjem fra Ragne, det var et lite og koselig besøk. Tok noen bilder, så der får vel snakke for seg selv.  hahah. ♥

  Hva har du gjort idag ?

 • outfit 30.01  Da slenger jeg inn et outfit, før jeg løper(sklir) bort til Ragne. Idag hade vi mesternes mester med skigruppa! Koselig ja. ♥
  Hettejakke - BikBok // Tights - H&M // Skjerf - Bestemor

  Hva synes du om outfiten min ?

 • blogganbefalninger  Tenkte jeg skulle anbefale noen blogger jeg leser!

  L0ve.blogg.no


  Erica blogger kjempebra, og hun skriver interessant og spennede. Du gir meg virkelig alltid lyst til å gå inn på bloggen din, så dette er en blogg jeg følger daglig.

  Annais.blogg.no


  Elsker bloggen til Anna, fy du er flink til å interessere leserne dine!

  Fowie.blogg.no


  Er sykt glad i bloggen din, Fride! Du blogger morsomt og spennende. Du oppdaterer daglig, med ting som interesserer meg!

  Pippoz.blogg.no


  Pia, du er kjempeflink til å ta bilder og til å blogge! Du gjør at jeg alltid er spent på om det er et nytt inlegg på bloggen din når jeg logger på!

  Det var de fire jeg leser hele tiden, men jeg leser også tcmn, snuppasblogg og stinehaugaan :)

  Hvilke blogger leser du ?

 • skirenn  Nå har jeg kommet hjem fra skirenn, det gikk ganske bra! Kom på 3. plass av 5 stykker. Veldig fornøyd egentlig! Klarte faktisk å prakke kameraet på pappa under rennet, så han fikk tatt noen bilder.


  Frokosten min, neidaa... Litt av den :)

  Yay, palleplass på meg idag!

  Premiene jeg fikk! En lue og en skibag!

  Og jeg twitrer fortsatt, så hvis dere vil følge meg, trykk HER!

  Hvilke sporter går dere på ?

 • bursdagsovernatting  Hejsann, nå har jeg stått opp. Senere idag skal jeg gå skirenn, så det blir nok morsomt, hvis vi ikke tenker over at vinden blåser så det flyr små kvister på vinduene.

  Men jeg har laget meg twitter nå og jeg skal prøve å oppdatere så ofte jeg kan. Du kan følge meg HER.Og det håper jeg dere gidder.

  Men som sagt lå jeg over hos Ragne fra i torsdag til fredag. Det var kjempekoselig. Først startet vi med å dra på resturant, der vi spiste pizza og banansplitt. Etter det dro vi hjem til Ragne og hadde spa, så hadde vi pandoras eske. Etter det så vi slumdog millinaire, en kjempebra film! Og Ragne forklarte meg litt også, siden hun har vært i India. Ja, også snakket vi masse! ♥

  Ja, jeg har virkelig hatt det kjempekoselig. ♥

  Hva synes du om bildene ?

   

 • dag 6 - et bilde av skolen du går på
  I bakgrunnen, søte Stine foran ♥

  Skal oppdatere dere med litt bilder fra overnattinga senere ikveld. Snakkes da!

  Liker dere skolen deres?

 • dag 5 - et bilde av håndskriften din  Hejsann, sorry for null blogging igår, men var veldig travel. Idag skal jeg og Ragne gå på resturant og etterpå skal jeg ligge over hos henne, for å feire bursdagen hennes. ♥ Gleder meg!  Jaja, snakkes folks ♥

  Hva gjør du i kveld ?

 • dag 4 - et bilde tatt for 2 år siden
  Gjevillvassdalen 2008, med Stine. ♥

  Idag har Ragne kommet hjem fra India, hvor hun har vært i en måned! Ble overlykkelig ♥ Har savna henne skikkelig, også gleder jeg meg til i morgen, siden vi har avtalt å møtes etter skolen.

  Hva synes du om bildet ?

 • Les mer i arkivet August 2012 Juli 2012 Mai 2012
  hits