Live Spilker ♥ kommenterer tilbake - Live Spilker. 13 år. Trondheim.
Forside Add meg Om meg Kontakt

hanki, leif og puneHei og hopp! Idag fikk jeg besøk av Hansemann, June og Fride! Vi spiste nudler, snakka og tok bilder! Kjempekoselig ♥ 

Hva synes du om bildene?

 • 5 ting som gjør meg glad  ♥ Når jeg våkner om morgenen og det er varmt på rommet.

  ♥ Når jeg har det morsomt med venner eller familie.

  ♥ Når jeg akkurat har blitt kjent med noen, og vi har mye til felles. 

  ♥ Når jeg gleder meg til noe.

  ♥ Når jeg møter folk jeg ikke har møtt på lenge!

  Hva gjør deg glad?

   

   

 • nyttårsball  Hei! I går kveld var det nyttårsball på skolen. Utrolig herlig! Vi startet med pizza og tok bilder hos en proff fotograf. Så viste de bildene på storskjerm, også danset vi. Veldig sliten etter masse dansing! Men før ballet ordnet jeg meg med Fride, Oda og Marie, og da tok vi noen bilder dere kan få se.


  nydelige Fride ♥


  jentan mine! 
  Hva synes du om bildene?

 • innkjøp  Hei dere! Tenkte å vise dere innkjøp. Var i byen med Oda igår, og på City Syd med søstersen på mandag, skjønner du! Det aller meste er kjøpt på salg, så jeg er fornøyd med å få såpass mye for pengene! I tillegg til dette kjøpte jeg meg den første Gossip Girl sesongen, 100 kroner og Få meg på for faen for 130 på platekompaniet! Skal kose meg masse med Gossip girl når jeg er ferdig med Ringenes herre. Har allerede sett ferdig Få meg på for faen 2 ganger. Men nok småprat, here we go!


  10 kr, Gina Tricot

  60 kr, Weekday

  19 kr, Kremmerhuset

  14 kr, kremmerhuset

  49 kr, Bikbok

  98 kr, IKEA

  39 kr, Lindex

  Hva likte du best?

 • waffles  Hei! Idag kom Fride og Oda til meg, også bakte vi vafler Sykt lenge siden jeg har smakt ordentlige norske vafler nå, så det var supergodt! Etter det så vi ringenes herre, elsker de filmene! ♥

  Hva har du gjort idag?

 • brushes  Heisann! Tok noen bilder av sminkebørstene mine i sted, tenkte jeg kunne vise dere! Har også klikket 5 nye børster fra elf hjem i desember, men de har ikke kommet.. Bestilte de til adressen i usa, så de er nok kommet dit, men spurte postdama om hun kunne sende de til meg, og hun sa ja, så håper de kommer snart. Men nok babling..!

  Ellers idag var jeg en liten tur på megaSun med Fride etter skolen, åh, skal bli så brun i sommer! Prøver å lage grunnlag, hoho! Fint å ha litt farge til nyttårsballet også! 


  Elsker spesielt kabuki-børstene! 

  Også slenger jeg inn et glansbilde fra idag!


  glaidej ♥

  Hva har du gjort idag?

   

 • innkjøp  Gina Tricot - 199 ,-
  Falkanger 499 ,- 

  Har noen flere innkjøp dere kan få se senere. ♥

  Hva synes du?

 • hva vil du ha mer av på bloggen?  Heisann dere! Nå er det nesten helt stopp med idèer til bloggen. Prøvde å spille inn videoblogg, men der ble fokuset helt rart, så det funket ikke. Prøvde å ta bilder, men var max rotte så, nei.. Så da må jeg nesten bare spørre dere, hva vil dere ha mer av på bloggen?
 • tøying  Hei dere! Idag fikk jeg besøk av Oda, superkoselig! Vi spiste, tøyet og dro å så på treningen til Fride og Marie. Vi har et veddemål om at vi skal klare å gå ned i jentespagaten før Mars, og jeg skal klare det! Er så gira på å få det til, skal ikke gi meg! Akkurat nå er jeg kjempestiv, så er nok på tide med tøying!   Har nettopp brukt 38357 år på å få lastet opp disse bildene, men nå kom de! :) 

  Hva har du gjort idag?

 • Maja her!  Hei! Maja som blogger for Live. Jeg har aldri i hele mitt liv blogget før så dette blir interresant.

  Jeg møtte Live på skandia cupen i sommer. Vi begynte å snakke sammen før jeg og laget mitt skulle spille kamp. Har bare møtt henne 4 ganger eller no men de gangene huskes haha. Hun er en herlig jente som jeg er utrolig glad i!

  se så fiin <3

  og her er da meg.. haha


  braceface

  Siden Live og jeg går på forskjellige skoler møter jeg henne veldig sjeldent. Savner å være med godjentami! • Les mer i arkivet August 2012 Juli 2012 Mai 2012
  hits