Live Spilker ♥ kommenterer tilbake - Live Spilker. 13 år. Trondheim.
Forside Add meg Om meg Kontakt

vmNå har vi kommet hjem fra en liten tur opp i holmenkollen. Når vi kom tilbake snøbadet vi i hagen der vi bor. Fikk masse sår på knærne siden det var så hard snø, men det var verdt det. Haha. ♥ Bilturen igår gikk egentlig greit. Kjøpte meg en burger, brus og smågodt. Sunn 4 life :)Har du snøbadet noen gang?

 • heading to oslo  Da var jeg også klar for vinterferie! Drar til Oslo nå, for så å være der i 11 dager. Vi skal bo hos tanta mi og verdens søteste søskenbarn. Heha, jeg, broren min og søskenbarnet mitt fikk vm-pakken i julegave, så vi blir vel hooligans i vm - løypa! Ansiktsmaling vettu, blir vel aldri for gammel for det! ♥

  Da setter jeg meg i bilen, så snakkes vi om 7 timer oslo :-)

  Har du kjørt til oslo før?

 • pakkings  Heisann, nå har jeg sittetn midt i alle klærne mine og prøvd å velge hvilke jeg skal ta med til Oslo imorgen! Ja, må ha alle skiklærne, toalettsaker og vanlige klær i en koffert. Skal jo være der i 11 dager, så må velge med varsomhet! Haha, endelig ferdig nå da. Men det blir jo mye bedre av å høre på digg musikk! ♥


  FAIL  Ja, som dere ser, har jeg hatt mye å streve med. Har vel prøvd å lukke den kofferten i en halv time nå. Yesyes, ready for Oslo :-)

  Hvor er du i vinterferien?

 • slide  Heisann, lagde meg en sånn slide med mange forskjellige bilder av meg isted. Ikke noe proft, akkurat. Brukte sikkert 2 minutter på den... men jaja!

  Idag har jeg vært på en kort skitur med Oda, vi orienterte litt også ble jeg med henne hjem etterpå. Vi ble litti inspirert av kristineam, så vi tegnet sånne klær som vi ville ha til sommeren. Haha, mine tegninger ble iallefall skikkelig stygge så jeg kastet dem. Men skal prøve å lage noen flere igjen senere. Har symaskin ogsånn, så skal vel klare å lage et produkt!

   

  Har du laget et klesplagg noen gang?
 • bilder - fra overnatting  Haha, ble egentlig ganske få bilder! Men hadde liksom ikke tid til å ta så mange bilder, kvelden var fullpakket av snakking og tull. ♥ Det var kjempekoselig, synd det er over. Huskes :)

  Nå ringer mitt kjære søskenbarn, må få snakket litt med henne også! glaidæ Maria ♥

  Har du ligget/skal ligge over hos noen idag?

 • sleep over  Hejsann, nå er jeg hos Oda, skal ligge over med Marie og Fride. ? Vi har vært på butikken og kjøpt et tonn godteri, 2 poser potetgull og 2 flasker brus. Haha, sunne jenter vi vettu. Men kommer med mange bilder imorra, så stay tuned. Før idag var vi hos Benjamin, prøvde iPad ogsånn.


  Før idag ♥

  Hva gjør dere ikveld?

   

 • bilder - blomster  Nå er jeg hos Anne, vi har tatt bilder og spist is. Vi laget smoothie også. Bringebær, banan og melk. ♥ Også har vi sett masse på TV, slankekrigen vettu. Men de er jo sykt flinke da, til å holde motivasjonen oppe ogsånn. Og forresten, tcmn blogget et veldig fint innlegg igår, som handler om hvordan man føler seg på innsiden, når det blir kommentert om kroppen din. Les det HER!

  Men over til overskriften, her er noen bilder jeg og Anne tok isted.  Hva synes du om bildene?

 • look a like  Har vært på kaffebesøk hos vennina til mamma nå, fikk gjort unna mye strikking! Hun er veldig god til å strikke, så hun hjalp meg med tomlene på vottene. Men over til overskriften, jeg så en film igår og fant to som ligna helt utrolig masse!

  Likeee ??

  synes du de ligna?

 • whip my hair  Har kommet hjem fra en koselig bytur med Ragne! Kjøpte meg ingenting, men var hos frisøren da.  Klippet lugg, stusset det og klipte det opp litt. Ble egentlig kjempefornøyd jeg!

  Hva var finest?

   

 • exhausted x2  Heh, er mildt sagt utslitt nå. Gikk marka rundt idag, et skirenn på 40 km. Haha, er ubeskrivelig sliten og hodet verker. Får bare lade opp til en koselig bytur med Ragne imorra. Skal til frisøren også, så det blir før - etter bilder imorgen! Men tror jeg skal sette meg å se en film nå, og snaske potetgull :-)


  Heh, endelig ferdig ♥

  WHAZZUP?

 • Les mer i arkivet August 2012 Juli 2012 Mai 2012
  hits