Live Spilker ♥ kommenterer tilbake - Live Spilker. 13 år. Trondheim.
Forside Add meg Om meg Kontakt

cafè besøkHei! Sorry for dårlig blogging i det siste, men har hatt det travelt i og med at jeg gikk et 55 kilometer langt skirenn igår, så jeg måtte konsentrere meg veldig om det. Men nå er jeg tilbake med masse blogglyst! 

Idag har jeg vært på cafè med Oda og moren hennes. Det var utrolig koselig! ♥ Vi spiste kakebuffe (?) og prata ogsånn. Senere i kveld skal jeg møte Fride, også skal vi se Rosenborg - Brann! ♥ Gleder meg! Heia Rosenborg!

Hva skal du i kveld?

 • hot or not?  american flag, hot or not?

 • 4 toppbloggere  Hei dere! Tenkte å ha en 4 ting til nå, og nå skal det være 4 toppbloggere! Altså, de 4 bloggerne jeg liker best på topplisten. Skriver det bare i tilfeldig rekkefølge :)

  Erica Kvam - Bloggen til Erica er superbra, blandt annet fordi hun blogger om akkurat det som jeg liker; antrekk, venner, mote, sport osv!

  Aurora Mohn - Aurora er kjempeflink til å skrive, og jeg blir så glad av å være på bloggen hennes, fordi den er så lys og fin, også er hun veldig positiv!

  Kristine Amalie - Kristine er kanskje yndlingsbloggeren min av alle! Hun er sykt flink til å skrive, tar opp mange viktige saker, i tillegg har hun kjempe god stil! 

  Hanna Vaage - Hanna er så flink til å skrive, og tar kjempefine bilder! Også reiser hun mye, noe som er veldig spennende å lese om! 

  Leser du noen av disse bloggene?

 • dagens antrekk 21.03

  Tube og topp - BikBok // Cardigan - Gina Tricot // Shorts - Abercrombie & Fitch // Sko - Converse

  Hva synes du?

 • dagens antrekk 20.03  Hei! Idag har jeg bare vært på skolen, og etter det på sånn leksecafe.. var ganske koselig der, det var bare meg, Oda, Fride og Marie. Også fikk vi gratis tomatsuppe og god morgen youghurt, så det var herlig! ♥

  Slenger bare inn dagens antrekk:


  Topp - H&M // Tube bh, jakke og bukse- BikBok // Sko - Converse

  Hva synes du om antrekket?

 • 4 rings  Hei! Tenkte jeg skulle begynne med sånn 4 ting greie. Sånn at jeg tar for eksempel 4 topper, 4 vesker, 4 par sko osv.. Bare hvis dere liker sånne innlegg da, hvis ikke må dere gjerne komme med forslag/ønsker hvis det er noe dere vil ha på bloggen! 


  H&M - H&M - H&M - en random plass i usa

  Hvilken ring var din favoritt?

 • dagens antrekk 19.3  Hej! Nå er Fride her, og vi har nettopp tatt antrekksbilder til dere! Så her er dagens antrekk:


  Bluse - Vero Moda // Genser - Abercrombie & Fitch // Bukse - BikBok // Veske - Kipling // Ring - vetikke.. // Sko - Converse

  Hva synes du om antrekket?

 • new in  Hei. Lenge siden sist? Haha, trengte veldig den pausen. Men nå har blogglyst, så tror jeg er tilbake! Har shoppet litt i det siste, så jeg tenkte å vise dere. Har kjøpt et høytlivskjørt, tre basics og wedges også, som jeg glemte å ta bilde av.. 


  Bianco 399,-

  H&M 99 ,-

  Vero Moda 159 ,-

  Bikbok 99 ,-

  Bikbok 75 ,-


  Bikbok 149 ,-

  Bikbok 129 per ,-

  Hva synes du om innkjøpet?

 • Les mer i arkivet August 2012 Juli 2012 Mai 2012
  hits