Live Spilker ♥ kommenterer tilbake - Live Spilker. 13 år. Trondheim.
Forside Add meg Om meg Kontakt

dommerHeisann! I helgen er jeg dommer på en cup hjemmelaget arrangerer. Vi er for gamle til å være med selv, så vi dømmer bare de som er yngre enn oss. Idag har jeg bare dømt 11-12 åringer, 4 kamper med det. Og i morgen og søndag skal jeg dømme 8 kamper begge dagene. Whoho, stress. Jaja, tjener imellom 400 og 600 kroner på alle kampene til sammen. Imorgen må jeg stå opp halv 8(!!!!) for jeg skal dømme 08.30 og 08.50, før jeg drar på min egen kamp, der jeg skal spille halv 10, også kommer jeg tilbake og skal dømme i 2 timer i strekk! 6 kamper med 2minutters mellomrom mellom hver. Okei, dette er sikkert uintresant for dere, så hade..Har du dømt kamper før?

 • friminutt  Heihei, denne uka på skolen har vi matteuke. Det vil si at alle fagene på skolen hele uka er praktisk matte. Så idag dro Fride, Marie og Oda til nissekollen siden de er på annen gruppe enn meg, så ble jeg igjen på skolen å lærte å gange i et rutenett og det magiske kvadratet. Men friminuttene var koselige, var med Tale og Jorid. :) (Tale er en fra 6., hvis noen skulle lure)  Har dere hatt matteuke?

 • 6 ting dere kanskje ikke viste om meg  1. Jeg er blodfan av Justin Bieber! Hadde dødd(okei, kanskje ikke dødd, da) for å få gå på konsert!
  2. Yndlingsfaget mitt er engelsk. (utenom gym)
  3. Yndlingsmiddagen min er seibiff.
  4. Jeg har feriehus på drømmeplassen min, Hellesylt.
  5. Jeg har gått på dans, i et år med Fride, Sarah, Ingvild og Stine. Jazzbalett og klassisk balett. 
  6. Jeg bet negler før, men har klart å stoppe! thohei


  heheheheheh, lol...

  Noe du ikke viste?
  

   

   

 • påske  Heisann! Her er jeg, lenge siden du! Har vært på hytta til bestefar siden fredag, og det var superkos! Vi gikk en skitur i 34 grader, fyflate så varmt. Det var også den dagen jeg stuka tåa i skia, men jeg var plugget på skia, hvordan det går, skjønner jeg ikke. Jaja, også på søndag badet vi med hestene til søskenbarnet mitt. Skikkelig kos!

  Superkoselig!

  Hva gjorde dere i påska?

 • meråkerfjella  Jeg dro fra Anne klokken halv 9 i morges, siden jeg og familien skulle til meråker på fjelltur. Det var overskyet for det meste, men herregud det var jo 20 grader, no kidding. Vi skulle egentlig grille, men grillen var helt vraket. Så det ble kalde pølser, lefse og saft! Men overaskende nok, var det utrolig godt. ♥  Skal se film med familien nå! 

  Hva har du gjort idag?

 • påskeverksted  Heihei! Har hatt påskeverksted idag! Vi blåste og malte egg, og de ble kjempefine. Er vel på tide å få inn påskestemningen nå, siden det er jo tross alt palmesøndag. Jeg gleder meg så mye til påskeaften, påskeegg og ikke minst krim. Starter med litt poirot i kveld, så får vi se hva mer som kommer i løpet av uka.   Kjempekos iallefall! ♥ GOD PÅSKE :)

  Ser du påskekrim?

 • new shoes

  Kjøpte de forrige lørdag, på dna! 699 ,- Har brukt de hele uka så de er allerede litt slitte. Men jaja :) Nå er Oda og Marie her, vi skal på kino å se never say never! ♥

  Hvilke vårsko har du?

 • mågjøre  SEND INN FORSLAG TIL MÅGJØREVIDEO :) Lager den i påskeferien! Vær litt gale da folkens!  

 • mærie  Heisann! Marie ble med meg hjem etter skolen idag, også satt vi å gjorde lekser, leste topp og var på pc'en! Det var ihvertfall kjempekoselig! Også lagde vi oss tortillas med ost, enkelt og godt. Senere idag skal jeg forresten på skiavslutning, igjen. Men denne gangen skal vi liksom bare ha sånne leker ogsånn først før vi setter oss inn i klubbhuset og spiser kveldsmat. Det er sånn at alle skal ha med seg et pålegg, også tror jeg vi skal spise det på rundstykker eller brødskive! Nomnom. ♥


  Glairæ Mærie ♥

  Hva skal du idag?
  

 • day 2 - et bilde av deg selv, tatt idag  Slenger inn dag 2 nå jeg :)  Har vært på dommerkurs idag, skal dømme en cup så jeg får litt penger. Etter det dro jeg og Kari opp til Live også var vi bare ute å snakket og var på lekeplassen! Åhh, koselig. ♥ 

  Hva har du gjort idag?

 • Les mer i arkivet August 2012 Juli 2012 Mai 2012
  hits