Live Spilker ♥ kommenterer tilbake - Live Spilker. 13 år. Trondheim.
Forside Add meg Om meg Kontakt

hot or not?

Hot or not - jumpsuit?

 • filmdag ogsånn  Heihei! Imorgen på skolen skal vi ha sånn der filmdag. Så jeg, Fride, Oda, Marie og Jorid skal lage en film om tobakk, narkotika eller alkohol. Yesyes, hehe. Gleder meg litt egentlig, blir litt spennende og se sluttresultatet. 


  Men over til andre ting. På lørdag skal jeg på Bieber-treff med noen herlige jenter! Først skal vi møtes på marinen også skal vi gå litt rundt i byen, og få litt oppmerksomhet tror jeg! Gleder meg iallefall til å møte dere!  Liker dere sjokolade? (rændom)

 • rommet mitt  Tycks? ♥

 • hollywoodparty  Heihei! Som dere vet var jeg på bursdag hos Ingvild igår! Kjempekoselig bursdag, med temaet hollywood! :) Tok noen bilder, men ikke mange brukbare, så dere får se noen! ♥


  Hva synes dere om bildene? 

  

 • et lite mat-tips!  En liten ting jeg blir nødt til å spørre dere om først! Om dere kan være så snille å stemme på meg i fotokonkuransen HER? Har utrolig kjempelyst til å vinne, så hadde blitt utrolig takknemlig! Husk at hver enste stemme hjelper! Takk på forhånd :)

  Heihei! Nå skal jeg vise dere noe utrolig godt! Det er heller ikke verdens feteste mat, så dette har lugget på frokostfatet mange dager nå. 


  Cottage cheese

  Syltetøy

  Så får du dette! Den ultimate frokost, åhh. Gleder meg allerede til imorgen tidlig! ♥ Anbefales!

  Skal du prøve det?
  

 • da stikker jeg på bursdag  Heihei! Nå stikker jeg på bursdag til Ingvild! Det er hollywood-party, så har tatt på alt av glitter og paljetter jeg har, haha! Men, må kjøre dit nå!   Tar med speilrefleksen dit, så dere får nok en bildeserie i kveld eller i morgen. Skal spille fotballkamp tidlig i morgen, så det blir nok ikke så seint for min del! 

  Hva skal du i kveld?

 • jeg er med i fotokonkuransen til charlotteh98  Heihei! Jeg er med i fotokonkuranse! Siden jeg har kjøpt meg speilreflekskamera, og har tatt et par fine bilder, så... Hvorfor ikke? Men her er bilde jeg deltar med. 


  Tatt av - meg // Tatt med - Canon EOS 1100 D

  Hvis du vil være med i konkuransen, se -HER-.

  Hva synes du om bilde?
  

 • til jorid  Heihei! Var hos Jorid etter skolen idag! Koselig. ♥

  Hva synes du om bildene?

 • new perce  Heisann! I bursdagsgave av tante og Maria fikk jeg en nydelig veske fra Frankrike! Den er perfekt for sommeren og til jakkene mine. Gleder meg til å få brukt den mer! Hvis dere ser dette tante Ragnhild og/eller Maria, så tuuuseen takk ♥

  Hva synes du om vesken?

 • dagens antrekk 25.05  Heihei! Nå skal jeg snart stikke på skolen, må bare lage meg matpakke først. Gleder meg til å komme hjem å ta bilder, haha. ♥ Blogglysten er på topp, dere! Så da blir det mange innlegg til dere. Det føles så deilig å kunne sitte å skrive og ta bilder "til noen". Ja, men dette skal dere få slippe å høre på. Pratast!
  Bukse - BikBok // Genser - H&M // Skjerf - ? // Ringer - Det nyeste Julia-bladet 

  Hva synes du om antrekket? 
  

 • Les mer i arkivet August 2012 Juli 2012 Mai 2012
  hits