Live Spilker ♥ kommenterer tilbake - Live Spilker. 13 år. Trondheim.
Forside Add meg Om meg Kontakt

byænHeihei! Idag var jeg i byen med Oda og Pia! Sykt koselig, haha! Men er blakk akkurat nå, så måtte holde ut å se på alt det fine de kjøpte seg! Neida, joda. Etter det måtte Oda på jobb, så jeg og Pia dro til Pia. Der spiste vi middag, før vi dro på kampen hennes, for deretter og dra på banen! Jeje, bra dag med søte flickor ♥Kommer bilder når Pia har lagt dem ut! :)

Hva har du gjort idag?

 • my lips like sugar

  Hva synes du om bildet?

 • i'm on the edge, of glory  Heihei! Idag tidlig våknet jeg etter min siste natt med min elskede regulering! Okei, haha.. Godt å få den av, selv om jeg ser helt ape ut. Jeje, blir sikkert vant til my new look! Ja, og etter jeg hadde vært hos tannlegen dro jeg til Lise, og møtte hun og Pia! Så så jeg på kampen deres, de vant igjen! Proffe. ♥ 

  Med eller uten regulering?

 • fornying  Heihei! Igår lagde jeg meg en shorts av en gammel bukse! Det er lett, smart og miljøvennlig! Her er resultatet!
  

  Tycks?

 • scandiaa  Heihei! Denne uka her er det Scandia cup, og vår andre cup i 11'er fotball. Hittil har vi vunnet begge kampene og er direkte til semifinalen. Så det er bra! Idag har jeg tatt buss frem og tilbake 5 ganger, men no regrets! Så på kampen til Lise, Pia og Maja! De vant, flinkingene! ♥ Sjekk ut bloggen til Pia HER forresten :)   Er du med i scandia?

 • munken turen!  Heihei! Som dere kanskje vet var jeg på klatretur på Munken! Det var en veldig tøff tur, psykisk og fysisk! Hvis jeg sier at det var 520 moh på 950 meter, kan dere jo bare tenke dere hvor bratt det var! Fjellet ligger på Fosen utenfor Trondheim, og på toppen har du utsikt over hele Trondheims-området. Jeg dro hjemmefra klokka 11.30 og kom hjem 22.30, så var borte i 11 timer. Selve turen varte i 6 timer, men med kjøring, ferge og leing av utstyr tok den tiden det tok.  Har du klatra i fjell før?

 • autfait 27. juni  Heihei! I ettermiddag har jeg vært med Ingvild, Melissa, Mari, Benjamin, MT og Bendik og sett paranormal activity 2, men feiga ut etter en halv time, jeg. Haha, klarer ikke skrekkfilmer! Så jeg dro hjem, og da kom Anne også gikk vi tur med Bærnt! En hund, altså! :) 
  T-skjorte fra H&M // Shorts fra Freequent :)

  Hva synes du om antrekket?
  

 • inspirasjon

  ?Dette er da litt inspirasjon for sommeren! Liker veldig godt knæsjfarget, siden man ser utrolig brun ut i det og oser selvtillit! Men klarer ikke helt å gi slipp på pastellene fra i fjor sommer heller. Så dette blir perfekt for meg! Digger spesielt t-skjorta og stråhatten! Love. ♥
  Hvor finner du din inspirasjon?

   

 • ryddepia  Heihei! Nå er jeg støkk i et klesfjell som ligger på rommet mitt. Fra nå av skal jeg faktisk prøve å ikke kaste klærne mine over hele huset, siden det blir et kjempeprosjekt å bare få et glimt av gulvet! Ja, får vel sette igang igjen :( Ønsk meg lykke til! 

  Og forresten tusen takk for at dere har vært så flinke å kommentere i det siste! ♥ Elsker dere lesere!

  

  
  Roter du mye?
  

 • hot or not?
  Hot or not?

 • Les mer i arkivet August 2012 Juli 2012 Mai 2012
  hits