Live Spilker ♥ kommenterer tilbake - Live Spilker. 13 år. Trondheim.
Forside Add meg Om meg Kontakt

Its all about loveIts all about love

Hot or not?

 • photo shoot  Heisann! Idag hadde jeg, Marie og Fride en photo shoot, og det ble et par brukbare bilder, som jeg tenkte dere kunne få se, enjoy! Og forresten, sorry Fride, men kan ikke utelate at når Fride skulle ta bilde på den grenen, datt hun ned. Haha, tidenes :)


  Sykt! ;o 

  Babealarm ?

  iluu ♥
  Hva synes du om bildene?

 • da åker eg til le hytte  Heisann! Isted fikk jeg en telefon fra Ragne, som lurte på om jeg ville bli med henne på hytta, til imorgen! Og jeg sa selfølgelig ja! Så jeg blir henta om en halv time, så kjører vi til paradiset. Trampoline, sol og bading, kan det bli bedre? I tillegg til selskapet da, haha! Åhh, gleder meg sånn! ♥   Legger ut bilder fra en shoot med Marie og Fride senere idag eller imorgen! :)

  Hva skal du idag? 

  

 • photo shoot  Heisann! Litt tidligere i sommer hadde jeg og Ragne en photo shoot, med litt dystre og mørke klær! Synes resultatet ble ganske bra, jeg! Se selv :)  Hvilket bilde likte du best? 

 • videoblogg; hvordan jeg sminker meg til vanlig  Hva synes du om videoen?

 • sleepover  Heej! Idag har jeg vært på Munkholmen med Øyvind, Benjamin, Ingunn, Melissa og Naomi! ♥ Kjempekoselig og sola stekte hele dagen og vi bada og koste oss! Også var det sånn hoppegreie der som vi hoppa fra og laga underholdning for de på ferga! (y) Bildene kommer når Ingunn har lagt de ut. Hun tok de med iphonen sin, gidda ikke å drasse rundt på kameraet idag, siden det har blitt litt herpa. Så det blir vel Expert imorra, så får jeg se om jeg må kjøpe nytt objektiv eller hva det nå blir.

  
  bilde ble lite uansett hva jeg gjorde nå.. men, det får gå.

  Nå blir det overnatting hos Ingunn med Melissa, Naomi og Berit! 5 jenta i et rom, blibra! ♥

  Hva har du gjort idag?
  

  

 • photo shoot  Heihei! Igår var jeg jo med Pia og Andrea, da ble det litt bilder, som jeg stjeler fra PIA ♥ 


  Peneste! iluu ♥

  søt 


  Hva synes du om bildene ?

 • colourblocking  Colourblocking
  Beklager for størrelsen på bilde! Denne kollasjen er laget i polyvore. Etter min mening digger jeg bare colourblocking! :)
  Hva synes du ?
 • innkjøp sommer  Heihei! Denne sommeren har jeg ikke shoppet så mye, men allikevel brukt masse penger. Haha, nå er jeg blakk. Neida. Joda.. Men uansett har kjøpt litt undertøy ogsånn, som jeg ikke gidder og vise, men enjoy ! :)


  Carlings 199 ,-
  Bikinitopp cubus 59 ,-

  H&M 10 ,- (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

  Gina Tricot 99 ,-

  Cubus 149 ,-

  Accesories 11, 50 ,- (!!!!!!!!!!)

  Haha, ja! Ble sykt fornøyd med å få den gule shortsen og ringen så billig ! ♥

  Hva likte du best?
  

   

 • byturen  Heihei! Igår var jeg i byen med Marie, og regnet bare pøset ned. Fikk med meg noen kupp hjem, som jeg skal vise senere idag, med resten av innkjøpet fra sommeren. Etter det møtte vi Pia, og vi gikk i fakkeltoget for Trondheim. Veldig trist med mange fine apeller og fine musikkinnslag. 

  Idag skal jeg møte Oda L, Pia og Andrea, det blir kjempekoselig! Vet ikke helt hva vi skal enda, men tror jeg tar med kameraet! :) Imorgen er det meldt fint vær, så da skal jeg ta mange bilder iallefall!


  syka! ♥

  blomsterplassen! bildet er redigert i gimp.

  Vil dere ha innkjøpet senere idag?
  

 • Les mer i arkivet August 2012 Juli 2012 Mai 2012
  hits