Live Spilker ♥ kommenterer tilbake - Live Spilker. 13 år. Trondheim.
Forside Add meg Om meg Kontakt

liavardenHeei! Idag og igår gikk vi på fjelltur. Igår gikk vi ikke så langt, men idag gikk vi hele dagen. Utrolig fint vær, med masse fine bilder!Hva synes du om bildene?

 • stranda  Hei! Idag dro vi ned på den nye fotballbanen her på Hellesylt, der spilte vi i et par timer før vi dro ned på stranda for å bade. Der hoppa vi, og koste oss, før vi tok turen videre til en lang brygge, der vi kunne hoppe! Også hoppet vi, og prøvde oss på diverse triks. En utrolig bra dag!

  Er det fint vær hos deg?

 • bading  Hei dere! Igår var vi på badestranda og badet. Det var iskaldt, men jeg hoppet faktisk! Etter det fisket vi, før vi gikk hjem og lagde fruktspyd. Idag skal vi tilbake på stranda, tross i at været ikke er helt på topp. Lover å ta bilder, som jeg legger ut i kveld! 


  nydelige søskenbarnet!


  Hva skal du idag? 

 • tunfest  Hei! I går kveld var det tunfest her med alle naboene! Vi grillet, snakket og lo, og alt i alt ble det en utrolig koselig kveld. Søskenbarn, tante og bestefar tok også turen oppover hit, og blir i noen dager. Idag har vi bare badet og fisket, også har vi jobbet litt på låven! Hele låven skal males, så vi blir til å jobbe mye på den de neste dagene. Har litt bilder fra idag, som jeg kan legge ut senere.  Bare skriv i kommentarfeltet hva dere ønsker at jeg skal blogge om! 

  Hva har du gjort idag?

 • sommer  Hei dere! Lenge siden sist.. men gidder egentlig ikke å unnskylde meg! Nå er det som alle vet, sommerferie. Jeg tenkte egentlig bare å fortelle litt hva jeg har gjort og hva jeg skal! 
  Startet sommerferien med 2 herlige cuper med det beste laget! Vant Skandia, og kom på andre i Storsjö cup.


  Var også med på en utrolig fin minnestund for gammelonkelen min.
  Dro til Tyskland, møtte verdens beste Helen og besteforeldrene mine! ♥


  Nå er jeg på Hellesylt med familien, var på rafting og har koset meg masse!

  Hvordan går det med deg?

  kommenterer tilbake

 • Les mer i arkivet August 2012 Juli 2012 Mai 2012
  hits