Live Spilker ♥ kommenterer tilbake - Live Spilker. 13 år. Trondheim.
Forside Add meg Om meg Kontakt

frukustFølg min blogg med bloglovin

Heihei! Nå har jeg nettopp stått opp, og spist god frokost. Skulle egentlig på skolen idag, men vi manglet en lapp, som vi må få tak i for å få komme på skolen, så det blir kanskje senere idag, eller imorgen. Pappa holder iallefall på å fikser med lappen, så da håper jeg det ordner seg, så jeg kan gå på skolen, hehe. 

Men har ikke fortalt om i går. I går kveld dro jeg til Yoghurtland og møtte Tricia, Sarah og Claire. Sarah og Claire er like gamle som meg, og jeg skal gå på samme trinn med Sarah, så det var utrolig koselig! Etter vi hadde spist yoghurten vår, gikk vi en tur i universitetsparken, og snakket masse. Har savnet å være med venner nå, så det var helmaks! Da satser vi på skole snart, kjeder meg til døde nå. 

Hvordan har du det ?

 • video; seaworld  Heihei! Redigerte en video fra seaworld i sted, så tenkte å vise dere den. Hater youtube for at de tok vekk lyden på videoen, men dere får bare sette på en sang dere liker i mens dere ser på ♥

   

  Hva synes du om videoen?

 • Om meg  Heihei! Tenkte å fortelle dere litt om meg selv. Jeg heter Live Augusta Spilker, men jeg har aldri likt navnet mitt. Jeg er 13 år, født den 12. mai 1998 i Regionsykehuset i Trondheim. Oppvokst i Trondheim, har bare flyttet en gang og det var ca 400 meter ellerno. Bor med søsteren min på 19 år, broren min på 12 og foreldrene mine. Har gått på verdens beste barneskole, og har trivdes så godt! Blir spennende å starte på ungdommsskolen.

  Driver med fotball, ski og orientering! Fotballlaget jeg går på er bare best, tidligere i år vant vi Scandia cup sammen. Utrolig glad i hver enkelt av dere, beste! ♥

  Gikk på Nidarvoll barnehage, der jeg ble kjent med en av mine bestevenner den dag idag, nemlig Ragne. Glad i deg! :) Og i 7. klasse ble jeg venn med mine noen fler av mine nåværende bestevenner, Oda, Marie, Fride og Jorid. Dere betyr så mye, kommer aldri til å glemme dere, jenter! Og sommeren 2011 ble jeg kjent med Pia og Maja gjennom Lise! Glad i dere alle ♥ 


  Tegna denne i 1. klasse, fant den igjen på siste skoledag! Så søt <3

  Noe du ikke viste?
  

 • LA  Heihei! Igår hadde jeg en super dag i Hollywood. Starta med Hard rock cafe, spiste god mat og hørte på musikk. Så ble det guidet tur gjennom Hollywood og Beverly hills. Og helt på slutten, kjørte de forbi den røde løperen på Urban music awards, og jeg så Snoop dogg og Wiz Khalifa! ;o Så ble det Madame Tussauds, tok bilde med noen av stjernene. Etter det dro vi og spiste pizza. :) En superfin dag ♥

  Sugen Iphone-kvalitet på bildene, men kameraet mitt var utlada og laderen var her i Berkeley..

  Har nettopp kommet hjem etter en 9-timers lang biltur. Godt å være hjemme og i morgen blir det stor handling av mat og sånn! :)

  Hvordan har du det ?

   

 • san diegoooo  Heihei! Nå sitter jeg på hotellet vårt i 14. etasje her i San Diego. Har vært utrolig dårlig til å oppdatere, men jeg har sovet over hos noen venner av familien, og vil ikke at de skal sitte å vente hele tiden på at jeg skal blogge. Var på stranda i går, supergøy! Ble helt tomatrød sånn ca over hele meg etter besøket, men blir jo brun etterpå da så! Nå skal vi egentlig til Seaworld hvert øyeblikk og håper jeg får til en video fra det. Imorgen blir det kjendisjakt i Hollywood og Beverly hills! Gleder meg så sinnsykt masse, det jeg vet vi skal er i alle fall Walk of fame, Hard rock cafe, kjendisjakt og shopping!


  Godteri

  Herregud, blir starstrucked av å se på dette bildet jeg!

  California, my love!

  Nå kom verdens beste pappa og sa at han hadde bestilt hotell midt i Hollywood, weho, nå blir det kjendisjakt dagen lang, hehe!

  Har du vært i Hollywood før?

 • padling i morro bay  Heihei! Igår var vi på padling i morro bay. Badla med tidevannet i en kajakk. Det var kjempegøy og vi var heldige med været! Kan nesten ikke skrive... vi er på vei nedover til San Diego, 9 timers kjøring ++. 


  Hva gjør du nå ?

 • morro og monterey  Heihei! Nå har vi kjørt et stykke nedover kysten, på vei ned mot Los Angeles og San Diego! Nå sitter jeg på hotellrommet i Morro bay, her er det kjempefint, og imorgen skal vi på tidevannspadling i kajakk her i bukta. Idag var vi på sightseeing, så vi har fått sett mange parker, redwood - trær, marked, museum og galleri idag! I tillegg til at vi var i en park og jeg tok mitt første bad i Stillehavet. Det var helt sinnsykt kaldt, men det var verdt det, siden det var en opplevelse for livet! Var bare 12 grader, så fikk slite litt, haha!

   
  Gjort noe lignende før? 

 • film ; usaturen  Heihei! Lagde en film for lenge siden, jeg tenkte dere kunne få se. Det er mange litt sånn randome klipp fra flyturen ogsånn :)

   

  Hva synes du om videoen ? 

 • spørsmålsrunde  Heihei! Tenkte å ha en spørsmålsrunde nå, ble plutselig veldig keen på det :)

  SPØR I VEI DERE :)  Hva lurer du på ? 

 • spa  Heihei! Sitter her med myke føtter, blåe tånegler og en god følelse i kroppen. Siden mamma og jeg har nemlig vært på en salong, som ga oss manikyr og pedikyr. Det var kjempedeilig, og koselig å ha litt tid alene med mamma! Og forresten, hvis vi finner ut av skole-greier ogsånn imorgen, skal vi til Los Angeles og San Diego neste uke! ♥ Gleder meg vilt! Planene mine for LA, er vel å få stappet inn mest mulig på en dag, som Walk of fame, hard rock cafe, shopping og kjendisjakt ? Hvis du har vært der før, gjerne kom med tips om ting å gjøre :)


  Hva synes du om sluttresultatet?

 • Les mer i arkivet August 2012 Juli 2012 Mai 2012
  hits