Live Spilker ♥ kommenterer tilbake - Live Spilker. 13 år. Trondheim.
Forside Add meg Om meg Kontakt

videoblogg; innkjøpDa stikker jeg på kamp! ¨

Hva synes du om videoen ? 

 • dagens antrekk 29.09  Heihei! Er på farten nå, skal kjøpe aerobic-sko med mamma, til volleyballen! Har kamp i morgen, så det blir spennende etter to tap. 
  Tubetopp - American apparel // Singlett - Urban Outfitters // Shorts - Gina tricot

  Skal spille inn innkjøpsvideo i kveld, så stay tuned!

  Hva synes du om antrekket?

 • volleyballgirl  Heihei! Idag spilte jeg min første volleyballkamp, kjempegøy! Vi tapte første sett 23-25 og andre sett 20.25, menmen.. Har kamp imorgen også, så det blir utrolig spennende. 

  Men holdt på å fly i flint idag når de leste opp den såkalte "kleskoden". Ingen jenter får gå med stroppløs topp, spaghetti topp, tank topp, vise åpen rygg eller mage, også er det rett og slett helt uakseptabelt og vise bh-stroppene. Og hvis noe av dette brytes, må man ha på seg låneklær, og hvis det ikke er tilgjengelig, må de ringe foreldrene og be dem om å ta med nye klær til barnet sitt. Har du hørt på makan ?


  Random bilde, missu camilla! ♥

  Okei, dette innlegget ble greit teit og rart, men bedre enn ingenting..

  Hva synes dere om kleskoden ?

 • yosemite  Heihei! Var på langhelg i yosemite i helga, så det var slitsomt, men koselig. Legger bare ut bilder jeg, også skriver jeg litt under hvert.. :)


  Sykkeltur den første dagen!

  Mamma ♥

  Kaldt, hihi!  Ahwahnee hotel! Kjempefint ♥

  Her er fjellet vi besteg, vi startet sånn cirka der bilde ble tatt, klokka 6 om morgenen og kom hjem klissvåte og kalde klokka 4 på ettermiddagen. 10 timers fjelltur med 3 av dem i haggel og regn.

  Rafting! 

  Kjeder meg på vei hjem.. ♥

  Har bilder fra turen med papap sitt kamera, men de får komme senere! 

  Liker du å gå i fjellet ? 

 • wake me up in yosemite .. ?  Heihei! Lenge siden sist nå, sorry! Har så dårlig tid her, masse lekser, venner og idrett. Men imorgen etter skolen reiser jeg til Yosemite og blir der til søndag. Skal gå på et fjell, og tida er beregnet 10-12 timer (!!!). Herregud, kommer til å være helt død etterpå, men med mye fint å se og fantastisk utsikt, tror jeg det blir verdt det. ♥ 

  Etter skolen idag ble jeg med Angelina hjem, noe som var utrolig koselig! Vi spiste vafler, så lærte hun meg å skate, haha! Skal så kjøpe meg et skateboard nå altså, men uansett.. så skata vi til en kjøpesenterish ting. Fant ingenting, men vi møtte mamma'en hennes etterpå, og spiste på kinesisk! mat <3<3<3
  Siden jeg ikke tok noen bilder idag, så ble det fra lacrossen. ♥

  Skal prøve å få Lise og Pia til å gjesteblogge litt, mens jeg er borte. Tar med kameraet, så satser på mange bilder! ♥

  EDIT: ODA L GJESTEBLOGGER! BLIR BRA, TUSEN TAKK, LOVEU ♥

  Har du vært i Yosemite før?

 • svar på spørsmålsrunden #2  Bor du i et trygt nabolag? - Ja, det gjør jeg! Er cirka midt i sentrum av Berkeley, men ville sagt at det er like trygt som hjemme.
  Hvordan ser skolen du skal gå på ut? - Brun og kjedelig, haha.
  Hvor mange flere lesere har du fått siden du dro? - 30-40 mere ca.
  Kan du ta masse bilda i leiligheten og rundt om kring der du bor? - Dere kan få se utenfor og litt inne i leiligheten, men for å ta hensyn til at det bor 3 andre mennesker her, kommer jeg ikke til å vise alt.
  Har du blitt flikere i engelsk? - Ja, det har jeg. Har bodd her 1 og en halv måned nå, så det faller seg naturlig og snakke engelsk såpass ofte.
  Har dere fått bil der? - Nei, det har vi ikke. Leier bil når vi trenger det, ellers er det gå avstand til jobb, skole og butikk, også har vi sykler.
  Er det varmt der? - J-A.
  Er det mye å gjøre der? -

  Det kan man vel si .. ?
  Må du gå i uniform på skolen din? - Nei, haha.
  Er det mange overvektige der? - Njaa.. Noen!
  Hvilket spisested er best der? - Fatapples. 
  Har du kjæreste? - One of the single ladies.
  Har du søsken, hvis ja, hva heter de? - 2 søsken, Andri og Bror. 
  Hvor i USA bor du? - Berkeley, California.
  Har dere vært i Hollywood? - Ja!
  Hva er klokka nå? - Kvart på 12 og dagen.
  Hva bruker du av sminke? - Bare mascara fast.
  Hva har du på deg nå? - Dasseklær. ♥
  ¨
  Favorittjente? - Mei selv, seff <3<3<3<3 XDXDXDXD
  Hvilken skole skal du gå på ? - Willard Middle School.
  Skal du fortsette og blogge? - Ja! 
  Når begynner du på skolen? - Begynte for 3 uker siden. 
  Favoritt-film? - Mange, men Bring it on eller Mean Girls slår aldri feil. ♥
  Trives du ? Ja, masse! 


  Sorry for mye på en gang, men nå er jeg ferdig med det! :) Fikk du svar på det du lurte på? 
 • lately  Hei dere ! Lenge siden sist, hehe. Opptatt med volleyball, venner og lacrosse, men jeg prøver så godt jeg kan! Idag etter skolen var det volleyball før jeg, Angie, Bella, Hanna, Zitlali og Martina dro på yoghurtland for en frossen yoghurt, nomnom. ♥ Etter skolen igår var jeg på Tutti Frutti, frossen yoghurt med brosh og Helen! Yoghurt-addicted.. hihi ♥

  Også har jeg fått bank-kort!!!! Så glad, det kommer til å bli brukt, for å si det sånn! Planlegger shopping med Helen allerede på mandag, så det blir bra. ♥


  Helen ♥♥♥

  Hvordan går det med deg? 

 • my wardrobe  Heihei! Dette er da 4 plagg fra min garderobe, noen som ville ha det, så here we go!   Nå stikker jeg på skolen! 

  Hvilket plagg ville DU helst hatt i din garderobe? 

 • videoblogg; rommet mitt  Heihei! Endelig skal dere få se rommet mitt! Nå er det ferdig innredet og alt, så jeje! Men rommet er egentlig veldig stort, men måtte innrede det til en viss pris, så det er ikke så mange møbler ogsånn! Og senga er en sovesofa også, så det er chill. ♥

   

  Skal være flink blogger nå, har jeg planer om! Lage forhåndskrevet innlegg med my wardrobe før skolen imorgen, poste det etter volleyballen og ta med kameraet i selskap, forteller mer om det senere! Innkjøpene kommer også! :)

  Hva synes du om rommet mitt? 

 • fjelleet  Heihei! Har vært utrolig dårlig på å oppdatere i det siste, men har hatt det utrolig travelt! Skole i 6 timer hver dag, 5 treninger i uka, lekser and so on. Men skal bli bedre! Men uansett, på søndag var jeg på fjelltur opp til Valmour Peak (?), uansett en fin tur, måtte ha litt opplading til Yosemite og Half Dome om to uker! Pappa tok med kameraet sitt, så da ble jeg flittig bruker av det, hehe! 
  Mamii <3

  Måtte bare legge med det her, som var fra et stort arrangement i helgen!

  Hater å klage på dette, men vær så snill og kommenter mer! Kommer til å gi meg mye mer blogglyst, som betyr mer blogging til dere! Også tenkte jeg å spørre dere om det er noe dere ønsker dere her på bloggen? Romvideo, innlegg om det og det, my wardrobe eller en haug med innkjøp som jeg har spart opp nesten siden jeg kom hit ?  

 • Les mer i arkivet August 2012 Juli 2012 Mai 2012
  hits