Live Spilker ♥ kommenterer tilbake - Live Spilker. 13 år. Trondheim.
Forside Add meg Om meg Kontakt

sometimes u just need to cover itHva synes du om bildet?

 • innkjøp  // forever21

  Hva synes du?

 • musikktips?

  Har dere musikktips?

  Innkjøp SKAL komme i morgen, lover ♥

 • wake me up in san fransisco  Hei dere! Idag har jeg vært i San Fransisco, med mamma og pappa. Shoppet en god del, satser på innkjøp i morgen. Også spiste vi sushi til lunch, nomnom! Elsker sushi ♥ Men dere får bare se bilder nå..
  Hva synes du om bildene?

 • innkjøp  Hei dere! Tenkte bare å vise innkjøpene jeg gjorde i går, er sykt fornøyd! Kjøpte en svart glitter-neglelakk også, men kan vise dere den når jeg tar den på :)


  Skjorte for 5 dollar, i størrelse large, haha.. var den eneste de hadde igjen, så ja..

  Røde converse, som har stått på ønskelista superlenge! Endelig er de mine, kosta 40 dollar ( 250 kroner)

  Hva synes du om innkjøpene?

 • bykos  Hey superstars! Nå har jeg nettopp fått nytt design, kjempefornøyd, men kunne gjerne tenkt meg en header. Så hvis noen vil lage, blir jeg kjempelykkelig! Dere kan i så fall sende den til liveaugusta@hotmail.com. Men idag har jeg vært med Natasha, idag kom hun til Berkeley! Det var utrolig koselig! Besøk bloggen hennes HER. Vi gikk litt i byen, før vi dro på mc'ern. Kjøpte noen småting, vil dere se?
  Vil dere se innkjøp?

   

 • halloween  Hi guys, eller hola amigos? :) Må begynne å lære meg litt spansk, siden om to uker reiser jeg til varme gode MEXICO, weho! Gleder meg som en liten unge. Ufattelig nok, er reisetiden nesten like lang som fra europa! Må reise 9 timer, med mellomlanding i El Salvador, haha.. :) 

  Men tilbake til overskiften! Nå er det snart halloween, hvem liker vel ikke gratis godteri og masse morsomme kostymer? Blir litt trist å ikke gå med Stine, det hadde blitt det 10. året vi hadde gått sammen.. Men i år skal jeg og Helen være edderkopptvillinger, kommer til å legge ut kostymebilder senere! Og igår var jeg på halloweenfest med de andre i bygningen jeg bor i, koselig! Men vi så en dritskummel film, døde nesten :(

  Okei, litt kleint at vi er nesten de eneste som kledde oss ut, menmen!

  Skal du kle deg ut på halloween?

 • oh my bieber  Hei dere! Kan ikke la vær å skrive om dette, er så glad! Nye sangen til Justin Bieber har kommet ut, med musikkvideo! Har sikkert hørt den 50 ganger allerede, elsker den! Synes han hører mye mer voksen og mandig ut, så nå kan ingen si at han hører liten ut lenger! 

  Åhh, herlig ♥

  Hva synes du om sangen?

 • meg for et år siden  Heyyo! Nå skal jeg snart legge meg, men tenkte å vise noen gamle arkivbilder, så dette kan bli spennende. 

  Hold dere fast!


  Fride er søt ♥

  omg..

  Sarah! <3

  Hahahha, fjortizz lizzåm

  Headeret jeg var kjempefornøyd med, og hadde kjempelenge..

  Har jeg forandret meg eller?

   

 • ukens spørsmål #1  Heisann! Da setter vi i gang med ukens spørsmål. Idag svarte jeg på spørsmål fra en lang tid tilbake, så ja.. Enjoy!

  ka bruke duu får å rediger vidioan dine? - Jeg bruker faktisk noe så enkelt som Windows Movie Maker, men på ønskelista står Pinnacle Studios 14, som jeg tror koster rundt 150 kroner eller no, men det er iallefall utrolig bra!

  ditt beste kjøp i usa? - Vanskelig å velge, men tror det blir min kjære someday ♥

  hva hete sangen du bruker på videoen "rommet mitt" ? - Snalla bli min // veronica maggio

  kan du legg ut sangvideo? - N-E-I.

  Hva er lacrosse? - Lacrosse er en sport der du har en kølle, som du bruker til å kaste en liten ball med. Ballen skal inn i et mål, forbi en keeper. Ja, haha.


  Har slutta med det nå ftw.. 

  Kan du ha my wardrobe oftere? - Gjerne det!

  Kan du ha en anbefaling snart? - Ja, hva vil du/dere ha anbefaling av? :)

  Hvilken type skole går du på? - Middle school, den er veldig fin og grei.

  Er Helen norsk? - Helen er ikke norsk, hun er tysk.

  Håper dere likte innlegget, er det noe mer du lurer på?

 • Les mer i arkivet August 2012 Juli 2012 Mai 2012
  hits