Live Spilker ♥ kommenterer tilbake - Live Spilker. 13 år. Trondheim.
Forside Add meg Om meg Kontakt

besøkHejsann, nå er Oda og Jorid her. Vi skal snart lage oss gløgg, og nå sitter vi og er med på random julekalendere. JUUUL ♥ Tenk imorgen. 1. Desember ?!?!?!??!?!?! Det er liksom jul i morgen. Og klassefest om 2 dager, cant wait.

Skal du ha klassefest ?

 • byen  Hejsann, var i byen med Oda, Marie og Fride etter skolen idag. Skulle egentlig kjøpe meg ballkjole, men endte opp med silly bandz og fake negler. Men fant en kjole når jeg kom hjem da. xD Gleder meg skikkelig ♥ Stjeler noen bilder fra Marie jeg!  Hva synes du om de jeg prøvde ?

 • skole  Hejsann, sitter med bilderedigering på skolen nå! Kan ikke skrive så lenge, men dette har jeg redigert:

  Hva synes du ?

 • harry potter og dødstalismanene  Hejsann, igår kveld var jeg, Stine og Sarah på kino å så Harry Potter 7 del 1. Den var kjempebra egentlig. Skikkelig irriterende slutt, spesielt siden jeg er veldig nysgjerrig av meg. He he.. Anbefaler å se den!


  Haha, tegna lyn i panna.


  Terningkast - ::. (5)

  Har du sett Harry Potter 7?

 • bilder fra overnattingen  Hejsann, overnattingen igår var amusing. Vi hadde det kjempemorsomt med Twister, en slags snøbading og smakslek. Tran og julebrus - anbefales ikke.. Tok ikke så mange bilder siden glemte først at jeg hadde med kamera, menmen..  Bilder fra "badingen" kommer senere :-)

  Skal du ligge over / ha overnatting i helgen ?

 • ragneper  Hejsann, nå sitter jeg på kontoret hos Ragne. Kom nettopp hjem fra Nardo Centeret med Sarah, Stine, Benjamin og Mathias. Hehe, Stine søla julebrus og vi lata som det var tiss xD Fikk helt latterkrampe, hihi.


  Haha, Ragne klippet bort broren min!

  Hva skal du idag ?

 • mandarin  Hejsann, nå sitter jeg å spiser mandarin ♥ Jeg elsker mandarin, det lukter så veldig jul!

  Liker du mandarin ?

 • risboller  Hejsann, nå har jeg, Bror og mamma laget risboller med sjokoladetrekk. Superdupergodt! Jeg elsker å bake juleting, siden jeg elsker jula ♥ Har aldri prøvd å lage risboller før, vi har alltid fått fra venninen til moren min. Men nå vet jeg hvordan jeg gjør det, og det skal bli mye julebaking fremover. For på søndag er det 1. søndag i advent. Seriøst liksom? Var det ikke sommerferie forrige uke ?

  Haha, har du bakt risboller før ?

 • kjendis  Hejsann, på skolen idag hadde vi konsert. Vi hadde sånne fargekoder i bandet, så Ingvild, Fride og Oda var rosa, Sarah, Stine og Kenneth var blå og jeg, Mats og Bendik var lilla! Vi farget håret, tok på neglelakk, hadde på kostymer og malte oss i ansiktet innenfor den fargen vi hadde. Men det var mimekonsert med instrument som vi hadde laget selv. Skikkelig morsomt og skikkelig koselig ♥  Har dere hatt konsert på skolen før ?

 • ønskeliste 2010

  Hva ønsker du deg til jul ?

 • Les mer i arkivet August 2012 Juli 2012 Mai 2012
  hits